This is a read-only archive of the Framer Community on Facebook.

What is Framer? Join the Community
Return to index
Adria Jimenez
Posted Nov 16 - Read on Facebook

Hello everyone I have a question regarding debugging and the web inspector.
Some framerstudio versions before I was able to debug framerjs using the framerstudio just by setting a debugger and opening the web inspector but today I tried and this doesn't work anymore.
I don't know if it's a problem of framerstudio or safari or what but web inspector is stopping at an unexisting breakpoint in html code... something weird...

Anyone has any idea how to debug now?
Thanks

8 Comments

Koen Bok

Hmm that should just work, but might be a bug in WebKit2. What happens when you set a breakpoint in code with "debugger".

Also just found this issue on SO regarding breakpoints in Safari 7: http://stackoverflow.com/questions/19568733/breakpoints-ignored-in-safari-7

Koen Bok

Can't investigate myself right now (on mobile) but if this is a WebKit2 bug I'll ping the Safari devs on it.

Adria Jimenez

The thing is that the breakpoint is getting fired but in a weird place.

Adria Jimenez

Check this screenshot I took just now: http://take.ms/eTRK8

Koen Bok

Looks like it's trying to highlight line 12 of the generated js, but can't.

Koen Bok

I'll investigate this a bit more when I have some time, maybe it's the way I execute the generated JS.

Adria Jimenez

cool, thanks :)

David Wertheimer

Did anyone get to the bottom of this? I would really like to step through code in a debugger...any ideas how/where to do that?

Read the entire post on Facebook