This is a read-only archive of the Framer Community on Facebook.

What is Framer? Join the Community
Return to index
Danny James List
Posted Apr 27 - Read on Facebook

Hey all, thanks for accepting me! Really new to Framer here and have been playing around (Loving it so far). I finally got a prototype to do what I wanted so I uploaded it to the cloud, but one of my layers is missing completely. I have the same problem locally if I choose present, albeit a different layer. Am I missing something?

12 Comments

Vlad Mafteiu Scai

Do you have overlapping layers? If yes, you need to set in what order they are displayed.

Otherwise, giving a link here for people to check what’s going on would be good.

Danny James List

I do have overlapping layers, but they display fine within the app. https://framer.cloud/gdRdH

Danny James List

This is how it looks in the app..

Danny James List

And this is how it looks when I go to "Present"

Jordan Robert Dobson

Check and make sure it's spelled correctly. Capitalization and all.

Danny James List

All I do with the layer is set the z-index and dimensions..

sketch.Header.height = 120
sketch.Header.z = 2
sketch.Header.x = 0
sketch.Header.y = 0

Danny James List

The layers are imported from Sketch if that help at all.

Jordan Robert Dobson

That's quite odd. I'd have to look at the file and see. Is there anything in the console on the web?

Danny James List

I've left work now but will check tomorrow when I get back in!

Danny James List

Managed to solve the issue. The layers, when imported from sketch, put the header t the bottom. I combatted it with z-index originally and this worked on the app, but unfortunately not on the cloud sharing. So I fiddled with the index property of the page component and header and now we're good to go! Thanks for your help guys!

Danny James List

I do have another question though. I wanted to switch to a more fade in and out transition. I've got this working now. The problem i'm having is eliminating the whitespace between the transitions. I have turned off the animations when snapping to page and I fade in and out, but I still get the blink of white. I'm thinking the idea of using a Page Component is a bad idea, but i'm unsure about the approach I should take. Any suggestions to point me in the right direction?

Danny James List
Read the entire post on Facebook